Paluu ylemmille tasoille: Sääsivusto | Harrastukset | Pääsivu

Etana, etana näytä sarves...

Täällä vaihtelevan ilmaston maassa sää on aina mielenkiintoinen puheenaihe. Tekniikka on kehittynyt, mutta lienevätkö sääennusteet paljoakaan luotettavampia. Historiatieto on faktaa, ja sitä on tutkittavissa tällä sivulla. Muutaman vuoden kuluttua onkin sitten mielenkiintoista tutkia minkälainen kesä ihan oikeasti olikaan toissavuonna...

« ... Paluu Harraste-sivulle

Säitä on pidellyt

Sääharrastus on oikeastaan seurausta puutarhaharrastuksesta. Kun käy töissä toisella paikkakunnalla, niin kasvukauden aikana sitä aina mietti, että minkälainen sää puutarhassa on päivän aikana oikein ollut. Täältä on etelärannikolle matkaa n. 50 km, mutta usein se on aika paljon, niin lämpötiloissa kuin myös sademäärissä. Toinen syy sääaseman hankintaan on orastava aurinkolämpö-projektimme, josta kerromme toisaalla tällä sivustolla.

Hankimme sääaseman kesällä 2008, joten emme ole vielä ehtineet kerätä kovin pitkää säähistoriaa, mutta ajan kanssahan sitä kertyy.

Jotta sääasemamme olisi hyödyksi myös muille, olemme liittyneet jäseneksi useille sääsivuille, joilta on mukava myös itse katsella millaisissa keleissä muualla elellään. Linkit näille sivustoille vieressä.